|sâmbătă, iunie 25, 2022
Sunteti aici: Home » Externe » ACCIDENT MORTAL la Cirque du Soleil. O acrobată a murit după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri (VIDEO)
  • Urmareste-ne!

ACCIDENT MORTAL la Cirque du Soleil. O acrobată a murit după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri (VIDEO) 

O artistă a Cirque du Soleil a murit sâmbătă seară
după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în
timpul unui spectacol de acrobaţie la
Las Vegas, în SUA, a anunţat duminică,
într-un comunicat, circul canadian.
Sarah Guyard-Guillot, în vârstă de 31 de ani, mamă a doi copii şi cunoscută, ca artistă, sub numele de Sassoon, a decedat sâmbătă, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, la Centrul Medical Universitar din Nevada, unde a fost transportată după ce a căzut de la o înălţime de 15 metri în timpul spectacolului ‘KA’, a precizat pentru AFP institutul medico-legal din comitatul Clark, potrivit Agerpres.

„Întreaga familie Cirque du Soleil este profund întristată de moartea accidentală a lui Sarah (Sassoon) Guyard, artistă a producţiei KA”, a scris circul în comunicatul difuzat duminică.

„Inima îmi este frântă”, a declarat fondatorul circului din Quebec, Guy Laliberte. „Suntem complet devastaţi de această veste. Sassoon era o artistă prezentă în KA încă de la iniţierea spectacolului în 2006 şi era parte integrantă a familiei extrem de legate a Cirque du Soleil. Aceasta ne reaminteşte, cu mare umilinţă şi respect, cât de extraordinar este fiecare din artiştii noştri, în fiecare seară”, a adăugat el.

Reprezentaţiile KA vor fi suspendate până la noi dispoziţii, a mai precizat comunicatul.

Citeste mai departe

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YJFx6L9Z09M]